112tarot.nl - de ultieme gids voor spirituele ontwikkeling

Ontdek hoe tarot liefde je leven kan transformeren

Welkom bij 112tarot.nl, uw online bestemming voor inzichten, wijsheid en begeleiding op uw levenspad. Tarotkaarten zijn al eeuwenlang een krachtig hulpmiddel om een dieper inzicht te krijgen in onze gedachten, emoties en situaties. Wij nodigen u uit om de mystieke wereld van tarot te verkennen en uw eerste kaartlegging gratis te ervaren.
Wat kunnen wij voor u doen? Meer lezen

Ontdek de kracht van Tarot Weeklegging

De meeste hoogsensitieve mensen hebben het nodig om zingeving te ervaren in hun werk. Waar andere mensen nog wel een baan kunnen hebben alleen voor het geld, is dat voor hoogsensitieve mensen vaak onmogelijk. Daar word je gewoon heel ongelukkig van. Dus dan ga je vaak zoeken: wat past bij mij? Waarin vind ik zingeving en waarin beteken ik echt iets voor de wereld? Want iets betekenen voor de wereld, andere mensen helpen, is vaak heel belangrijk voor hoogsensitieve mensen.

tarot boektarot engelen


dagkaart tarot gratisLevensbestemmingen


Het is het loslaten van alles wat je denkt te moeten zijn. Het loslaten van alle belemmerende overtuigingen, angsten en patronen. Het is het loslaten van alles wat je draagt voor anderen. Want dat is allemaal wat jij niet echt bent. Dát is de eerste stap die je mag zetten, nog voordat je jouw zielsmissie gaat ontdekken.

wicca tarotrider waite tarot


Het geeft rust en ontspanning en een gevoel van vreugde als je al die ruis kunt loslaten, alles wat jij niet bent. En door je weer te verbinden met wie jij echt bent, ontdek je ook wat belangrijk is in jouw leven (het lichtziener tarot). Waar jij voor staat, de waarden van jouw ziel.

Dat zijn jouw zieletalenten. En via jouw zieletalenten kom je bij jouw zielsmissie: dat wat jij hier te doen hebt op aarde. Die zielsmissie is trouwens niet in beton gegoten. Hij groeit met je mee gedurende je leven. Vaak ontdek je steeds een nieuwe laag in je zielsmissie of ontwikkelt je zielsmissie zich als jij jezelf persoonlijk ontwikkelt - gratis dagkaart tarot.

Verrijk je leven met de kennis van De Keizerin Tarot

Ik heb 11 jaar gewerkt in het middelbaar beroepsonderwijs als docent. Ik voelde wel dat lesgeven bij mij hoorde, maar toch was deze baan het niet helemaal. Nu begrijp ik dat het niet de juiste doelgroep was en niet de juiste boodschap (tarot horoscoop). Ik had iets anders te vertellen en te leren aan mensen.

Als je je alleen maar richt op het vinden van jouw zielsmissie, zul je dat geluk, en ook jouw zielsmissie, waarschijnlijk niet vinden. Want er gaat een heel belangrijke stap aan vooraf en dat is het ontdekken van wie jij echt bent op zielsniveau. Dat is het allerbelangrijkste en maakt heel erg gelukkig.

Die zielsmissie hoeft overigens niet per se groots en meeslepend te zijn. Vaak is jouw zielsmissie een opdracht die in alle facetten van jouw dagelijks leven doorsijpelt en die je niet alleen in een baan of als ondernemer uitvoert. Misschien mag jij vanuit de verbinding met het licht in jezelf dat licht verspreiden in alles wat je doet.Wanneer je met een vriendin bent en haar een knuffel geeft als ze verdrietig is. Wanneer jij jouw hobby uitoefent en helemaal in flow bent en volmaakt gelukkig. Want uiteindelijk komen de zielsmissies van alle mensen op hetzelfde neer: de wereld mooier maken vanuit het unieke licht dat jij bent.

De invloed van Catharinas Tarot op ons leven

Gewoon van hart-tot-hart. Ik deel dan met je wat ik bij jou voel en zie en geef je ook advies over de stappen die je zou kunnen zetten om het leven te leiden waar je naar verlangt. Ik spreek je graag! Vraag jouw gratis Magische Missie gesprek aan via de knop hieronder. margriet tarot.

Leven zonder doel betekent dat je geen resultaten behaalt. Doelloos je ding doen, leven op de automatische piloot en geen voldoening halen uit wat je doet, kan leiden tot allerlei klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Zin geven aan je leven en het hebben van een missie, vanuit je diepste wezen, is dan ook iets waarmee je je gezondheid en geluk naar een hoger niveau tilt.

Maar hoe vind je nu jouw eigen zielsmissie? Met de volgende stappen raak je al een heel eind op weg. Om antwoord te krijgen op grote levensvragen, is het belangrijk dat je zelf begrijpt, accepteert en liefhebt. Het onderscheid tussen het ego en het zelf is daarbij essentieel. Je ego is in feite je buitenkant: hoe je je gedraagt op basis van allerlei invloeden en overtuigingen, zodat je bent wie je denkt dat je wilt zijn.

Zo doe je je anders voor dan je in werkelijkheid bent. En wie dat is, dat is het Zelf. Deze innerlijke stem leert je vanuit je essentie te zijn wie je bent: van nature liefdevol, oordeelvrij en zonder voorwaarden. Als je je levenspad gaat bewandelen en daarbij je bewustwording steeds verder ontwikkelt, krijgt je Zelf de overhand en wordt het ego ondergeschikt.

De verbindende kracht van Tarot Van De Dag in ons bestaan

Leer te accepteren dat je bent wie je bent, met al je goede en minder goede kanten. Door je overtuigingen los te laten, kun je dit bereiken. Je hoeft niet te veranderen, je hoeft alleen maar jezelf lief te hebben. Ideeën dat je niet voldoet, een laag zelfbeeld, angsten en weinig zelfvertrouwen zijn allesbehalve dienend aan je gezondheid en geluk en ze staan het vinden van jouw antwoorden in de weg.

Om je zielsmissie te vinden, is het ook belangrijk dat je je realiseert dat het verleden voorbij is, dat de toekomst onvoorspelbaar is en dat je nu leeft. Dus NU kun je het maken. Alles wat je in je verleden hebt meegemaakt, heeft voor een groot deel bepaald hoe je nu leeft.

Want wat je hebt, kun je laten gaan. Dat geldt ook voor de zorgen die je je maakt over wat er mogelijk zou kunnen gebeuren. Je zorgen maken lost niets op; sterker nog, ze kunnen je depressief, lusteloos en uitgeput maken. Als je leert om in het hier en nu te leven, dan zul je voelen dat het ware geluk daar is.

En als je jezelf liefhebt, is het een stuk eenvoudiger om goed voor jezelf te zorgen. Want als je luistert naar je innerlijke stem, dan weet je wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn. Hoe verder je in je bewustzijnsontwikkeling komt, hoe meer je over jezelf zult ontdekken.

Ontvang tarot liefde en liefdesbegeleiding

Bestudeer het mysterie van parapsychologie, leer over je zielsmissie via inzichten en krijg holistische en ontgrendel paranormale krachten.

Voor wie zich wil verdiepen in de geheimen achter paranormale verschijnselen, kun je te leren deze fascinerende wereld. Astrologische tekens bieden een duidelijk beeld van jouw sterke en zwakke punten. Voor wie zich wil verdiepen in persoonlijk inzicht, sterrenbeelden geeft je een diepgaand overzicht over wie je bent. Als je jouw zielsmissie wilt ontdekken, dan kun je gebruik maken van spirituele technieken die je daarvoor kunt inzetten. Met deze technieken kun je onthullen wat jouw bestemming is.

Gezond eten, voldoende beweging en voldoende rust, tijd voor jezelf, informatie opnemen, voldoening halen uit je werk en sociale contacten zijn allemaal voorbeelden van deze voeding. En daarmee kom je steeds dichterbij je essentie, je spiritualiteit. Zo komen we bij de volgende stap: het voeden van je spirituele verlangens en behoeftes.

LevensrichtlijnenLevensrichtlijnen


Eerst voldoe je aan de primaire levensbehoeften als eten, drinken en een dak boven je hoofd, vervolgens vind je veiligheid, sociale contacten, erkenning en waardering en kom je uit bij zelfrealisatie: bewustwording van wie je bent. En daar boven ontstaan de vragen die we in het begin van dit artikel al even benoemden: wat is je missie op deze aarde? De enige die daar antwoord op kan geven, ben je zelf.

Kan iedereen tarot kaarten leggen?

Ja, iedereen kan tarot kaarten leggen. Het vereist geen speciale gaven of talenten, maar wel enige kennis van de betekenis van de kaarten en oefening om vertrouwd te raken met de verschillende leggingen en interpretaties.

Welke tarot kaarten voor beginners?

De Rider-Waite tarot is een goede keuze voor beginners, omdat dit een van de meest bekende en bestudeerde tarotdecks is. De afbeeldingen zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, en er zijn veel bronnen beschikbaar om de betekenis van de kaarten en de leggingen te leren.

Wat kun je doen met tarot kaarten?

Met tarot kaarten kun je inzicht krijgen in jezelf, je leven en je relaties. Ze kunnen worden gebruikt voor zelfreflectie, het verkennen van verschillende situaties, het nemen van beslissingen, of het zoeken naar begeleiding en advies. Tarot kaarten zijn geen instrument om de toekomst te voorspellen, maar eerder een manier om jezelf en je leven beter te begrijpen.

Welke vragen kun je stellen bij tarot?

Je kunt allerlei vragen stellen bij tarot, zolang ze open zijn en niet gericht op het verkrijgen van een simpel ja of nee antwoord. Enkele voorbeelden zijn: Wat kan ik doen om mijn relatie te verbeteren? Hoe kan ik beter omgaan met deze moeilijke situatie? Wat zijn mijn sterke punten en hoe kan ik deze benutten? Welke stappen kan ik nemen om mijn doelen te bereiken?

Kun je tarotkaarten voor jezelf leggen?

Ja, je kunt tarotkaarten voor jezelf leggen. Het is een geweldige manier om aan zelfreflectie te doen en inzicht te krijgen in je eigen leven en situaties. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn met jezelf tijdens het proces en te proberen je interpretaties zo objectief mogelijk te houden.

Wat is het verschil tussen de Grote Arcana en de Kleine Arcana in tarot?

De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die belangrijke levenslessen en spirituele thema's vertegenwoordigen. Deze kaarten worden vaak gezien als de meest invloedrijke kaarten in een tarotlegging. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten, verdeeld over vier kleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentakels), die meer alledaagse situaties en gebeurtenissen weergeven.

Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten?

Om je intuïtie te ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten, kun je regelmatig oefenen met leggingen, mediteren op de kaarten en hun betekenissen, en vertrouwen op je eerste indrukken bij het interpreteren van de kaarten. Geef jezelf de ruimte om te leren en te groeien in het proces, en wees niet bang om fouten te maken.

Hoe vaak moet ik tarotkaarten leggen?

Er is geen vastgesteld aantal keren dat je tarotkaarten moet leggen. Sommige mensen leggen dagelijks kaarten voor zelfreflectie, terwijl anderen ze alleen leggen wanneer ze begeleiding zoeken of voor belangrijke gebeurtenissen. Het belangrijkste is om te doen wat voor jou het beste aanvoelt.

Moet ik mijn tarotkaarten reinigen en zo ja, hoe doe ik dat?

Het is een goed idee om je tarotkaarten te reinigen om eventuele negatieve energieën te verwijderen en ze opnieuw af te stemmen op je eigen energie. Je kunt dit doen door de kaarten te reinigen met rook van salie of palo santo, ze in het maanlicht te leggen, of door ze te omringen met reinigende kristallen zoals bergkristal of seleniet.

Is het mogelijk om online tarotkaarten te leggen?

Ja, het is mogelijk om online tarotkaarten te leggen. Er zijn veel websites en apps die gratis of betaalde online tarotleggingen aanbieden. Hoewel dit misschien niet dezelfde persoonlijke ervaring biedt als het leggen van fysieke kaarten, kunnen online tarotleggingen nog steeds waardevolle inzichten en begeleiding bieden.

Lees je antwoorden door, stel ze bij, kijk naar je mood board en vul aan en in wat in je opkomt:Waar krijg ik positieve energie van? Wat inspireert me? Wat zijn mijn diepste wensen en dromen? Wat zijn mijn sterke, zwakke, goede en minder goede kanten? Welke wil het sterkst ontwikkelen? Waar ben ik écht goed in? Wat maakt me gelukkig? Welke dingen zou ik doen als ik nog maar kort te leven had? Met deze podcast op You, Tube word je meegenomen op een innerlijke reis naar je diepste verlangens.